Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
div class="ariadna">

Inici | Notícies | Notícies 2023

La 2a edició dels premis “Impulsant el Talent de les Terres de l’Ebre” de Remsa aposta per incentivar els estudis extracurriculars


Els dos estudiants amb millor expedient acadèmic i major implicació social optaran a beques de 1.500 euros cadascún

El Projecte Social Remsa ha convocat la segona edició dels ‘Premis Impulsant el Talent del Futur a les Terres de l’Ebre’ amb la voluntat de consolidar la seva aposta per contribuir al desenvolupament social del territori també des del suport a la formació dels joves. Un any més, s’atorgaran dues beques de 1.500 euros als dos estudiants de 4t d’ESO que puguin presentar un millor expedient acadèmic i que, especialment, puguin demostrar una major implicació amb el seu entorn social a través de la seva participació en associacions, entitats o voluntariats.

A la primera edició, es van formalitzar més de 60 candidatures d’estudiants de secundària d’arreu del territori que optaven al premi. Els tres guanyadors (una de les alumnes va cedir el seu premi a un altre participant) van optar per destinar les seves beques a continuar la seva formació al Regne Unit i als Estats Units. En aquest sentit, l’organització dels Premis Impulsant el Talent del Futur ha vist més convenient que els dos premis de 1.500 euros siguin destinats únicament per completar programes de formació extracurricular dels alumnes que resultin guanyadors.

La convocatòria està adreçada a tots els estudiants que estiguin cursant 4t d’ESO a qualsevol centre educatiu de les Terres de l’Ebre durant el curs acadèmic 2022/2023. Per poder-s’hi presentar, aquests alumnes han de tenir una nota mitjana mínima de 7,5 sobre 10 punts. A més, per pujar punts, poden demostrar que realitzen alguna activitat extraescolar i/o que participen en alguna entitat o associació de tipus cultural, esportiu, social o de voluntariat. Aquest últim apartat tindrà un pes més important que en l’anterior edició en la resolució dels premis, que es resoldran a través de criteris tècnics i meritocràtics.

Les candidatures es poden formalitzar a la pàgina web beques.remsamemorial.com, on també es poden consultar les bases del concurs. El termini per presentar-se als premis començarà el 12 de juny i s’estendrà fins el 30 de setembre de 2023.REMSA MEMORIAL, S.A.

Ctra. T-344 Km 1,8 | 43870 Amposta (Tarragona)

Tel. 902 160 438 | correu electrònic

política de privacitat

política de cookies


servei 24 hores - 902 160 438