Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Inici | Notícies | Notícies 2020

Remsa fa un donatiu de 2.000 euros a l'associació AHIDA en motiu de l'acció solidaria «Amposta amb Cor»

L'empresa manté la seva col·laboració amb l'Ajuntament d'Amposta tot i que el festival no es podrà organitzar

L'empresa Remsa ha fet una donació de 2.000 euros a l'Associació AHIDA Terres de l'Ebre (l'Associació d'Afectats per Hiperactivitat i Dèficit d'Atenció) en motiu del festival solidari 'Amposta amb cor' que organitza l'Ajuntament de la capital del Montsià. Com cada any, Remsa participa de l'esdeveniment solidari amb una aportació econòmica destinada a una entitat social. Enguany, malgrat que la situació actual impedirà celebrar el concert benèfic, l'empresa ha decidit fer igualment el donatiu com a mostra del seu compromís amb les iniciatives solidàries que s'organitzen a les Terres de l'Ebre.

El festival 'Amposta amb Cor' compta habitualment amb el suport de Remsa, que patrocina la gal·la benèfica amb l'objectiu de recollir donacions per a diferents associacions i entitats socials de la ciutat. L'any 2019, l'esdeveniment es va dedicar a l'Associació de Malalts Mentals de les Terres de l'Ebre i enguany l'entitat proposada pel consistori ha estat AHIDA, l'Associació d'Afectats per Hiperactivitat i Dèficit d'Atenció. Aquesta associació va nàixer al 2007 de la mà d'un grup de pares i mares que es van unir per treballar per la integració de les persones amb TDAH i per tal de donar-se suport mutu.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, i el gerent de l'empresa Remsa, Manel Conesa, han fet entrega de donatiu a la representant de l'associació AHIDA, Míriam Galindo, des del saló de plens de l'Ajuntament. Conesa ha explicat que des de Remsa "ens hagués agradat celebrar una nova edició d'Amposta amb Cor per tal de recaptar més fons, però veient la situació actual des de Remsa hem prioritzat la donació i celebrar-lo l'any vinent". El gerent de Remsa també ha recordat que l'empresa treballa "sempre per donar visibilitat i ajudar projectes socials del territori", i en aquesta ocasió, per donar suport "a una associació que fa molts anys que ajuden als xiquets i xiquetes de les Terres de l'Ebre".Remsa fa una donació de 10.000 euros en material informàtic i de laboratori per al projecte Emma, d'investigació en càncer de mama

Aquesta col·laboració de Remsa amb el projecte d'investigació del càncer de mama es suma a l'esponsorització del Bàsquet Cantaires

L'empresa Remsa continua sumant esforços amb el projecte Emma per a la investigació del càncer de mama a les Terres de l'Ebre. Després d'haver cedit al projecte l'esponsorització del Club Bàsquet Cantaires Femení, Remsa ha fet una contribució econòmica per valor de 10.000 euros destinats a la compra de material informàtic i de laboratori.

Amb aquesta última col·laboració, Remsa referma la seva implicació amb el projecte Emma, el qual lidera un equip d'investigadors de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. A banda d'aquesta important aportació econòmica, Remsa s'ha marcat l'objectiu de seguir col·laborant amb el projecte Emma i, en aquest sentit, pròximament anunciarà noves accions per continuar donant suport a la investigació contra el càncer de mama.

El director general de Remsa Memorial, Fernando Muiño, ha destacat que la implicació de l'empresa amb iniciatives solidàries com el projecte Emma "és una responsabilitat però també és un orgull". "Pel nostre arrelament, Remsa sempre estarà al costat d'aquelles iniciatives locals que vulguin contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones i a retenir talent al territori", ha dit Muiño.

La donació de Remsa servirà per comprar un equip informàtic complet, dos monitors per processar les anàlisis, dos servidors per emmagatzemar les dades i les imatges digitals, així com material fungible de laboratori per tincions immunohistoquímiques, entre d'altre material per a la investigació.

Recentment, Remsa va fer oficial la cessió de l'esponsorització de l'equip femení del Club Bàsquet Cantaires Tortosa al projecte Emma. D'aquesta manera, el logotip del projecte llueix al pavelló on el club juga els seus partits, que també ha modificat el nom pel de "Projecte Emma Bàsquet Cantaires Femení", donant visibilitat al projecte més enllà del nostre territori.

Un projecte d'investigació local

El projecte Emma és una iniciativa que impulsa la fundació Doctor Ferran per a la recerca del càncer de mama. El porten a terme els investigadors del grup Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l'Ebre, amb seu a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Des de fa 15 anys, aquests investigadors treballen en la prevenció i el diagnòstic avançat del càncer de mama.

La línia d'investigació en la que es centren actualment és en la d'estudiar en profunditat la resposta immune dels ganglis axil·lars en pacients amb càncer de mama. I és que la metàstasi de ganglis limfàtics de l'aixella és la porta per a que el càncer s'escampi per tot el cos. Mitjançant diferents tipus de tincions i procediments d'anàlisi d'imatges microscòpiques digitals, es vol avaluar quines diferències hi ha a les cèl·lules immunes entre pacients amb i sense metàstasi en els ganglis axil·lars.

La campanya del projecte Emma va començar el passat mes de gener amb l'objectiu de recaptar 150.000 euros amb què, a banda de la compra de material informàtic i de laboratori, es contractarà un jove investigador de les Terres de l'Ebre perquè desenvolupi el projecte. Tot i que l'esclat de la pandèmia de la Covid-19 va obligar a aturar durant uns mesos el projecte, en les últimes setmanes han estat moltes les mostres de suport al projecte arreu de les Terres de l'Ebre, entre elles, les que ha donat i segueix donant l'empresa Remsa.Remsa consolida el servei de gestió dels cementeris municipals del territori

Actualment l'empresa gestiona els cementiris municipals d'Amposta, l'Aldea, l'Ampolla i Deltebre

 

Remsa ha consolidat el servei de manteniment de cementiris que ofereix als municipis de les Terres de l'Ebre i es posiciona com l'opció més eficient i professional de gestió d'aquests equipaments pels ajuntaments. Actualment, l'empresa de serveis funeraris gestiona els cementiris municipals d'Amposta, l'Ampolla, Deltebre i recentment de l'Aldea. L'objectiu de Remsa és oferir un servei integral als ajuntaments, que els permeti oferir un servei de qualitat als ciutadans sense haver de suportar les càrregues que sovint comporta el manteniment d'aquests equipaments.

L'avalada experiència de Remsa en el sector funerari permet oferir una gestió que va més enllà dels serveis propis d'un cementeri, com ara les inhumacions, la neteja o la jardineria. També ofereix la rehabilitació, restauració i construcció de sepultures i altres elements singulars; la gestió mediambiental dels residus o la gestió dels tràmits administratius per a l'adquisició de sepultures.

Tot plegat, amb el suport de maquinària professional i un equip humà amb formació i experiència, que dóna servei els 365 dies de l'any; i un tracte transparent i directe amb els Ajuntaments que permet fer un seguiment constant del servei contractat.

El gerent de Remsa Memorial, Manel Conesa, ha apuntat que la companyia està apostant per oferir tots els serveis funeraris als municipis i que la gestió dels cementiris és "primordial" per Remsa. "Estem presents al territori, amb una experiència contrastada, i amb el servei de gestió manteniment dels cementiris municipals completem la cartera de serveis que prestem als Ajuntaments", ha afegit Conesa.

Més enllà de la gestió

El pla de gestió dels cementiris adjudicats a Remsa inclou també l'execució de millores i obres d'arranjament dels mateixos. El passat mes de setembre, quan Remsa va passar a gestionar els cementiris de l'Aldea, es va anunciar també un potent pla d'inversions que permetrà rehabilitar l'equipament per complet l'any 2022. Les obres estan focalitzades a la millora de l'accessibilitat al recinte, l'adequació dels serveis, la rehabilitació de la façana, la pavimentació de places d'aparcament i els carrers del cementiri, entre d'altres.Remsa reforça les mesures de prevenció de la Covid-19 davant la festivitat de Tots Sants

Els cementeris que gestiona l'empresa garantiran les mesures d'higiene i seguretat establertes pel Procicat

Remsa ha reforçat les mesures de prevenció de contagis de la Covid-19 als cementeris que gestiona davant l'afluència de persones que s'hi preveu amb motiu de la festivitat de Tots Sants. L'empresa també ha implantat mesures extraordinàries seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, de tal manera que els cementiris siguin espais segurs on les famílies puguin tributar un homenatge als seus éssers estimats amb la màxima normalitat que permet la situació de pandèmia.

Les mesures generals que s'apliquen a tots els cementeris són l'obligatorietat de portar mascareta i de mantenir un distanciament interpersonal de 2,5 metres entre no convivents. A més a més, els cementiris gestionats per Remsa comptaran amb dispensadors de gels hidroalcohòlics a les entrades i les sortides, panells informatius recordant les mesures d'higiene i seguretat establertes pel Procicat i carrils de circulació senyalitzats per evitar el encreuament de persones. El personal de Remsa donarà un servei extraordinari amb motiu de Tots Sants. Així, s'ha intensificat el servei de neteja, amb més torns de desinfecció de les instal.lacions i la incorporació de més treballadors. També s'ha reforçat el servei de jardineria.

El gerent de Remsa Memorial, Manel Conesa, ha assegurat que la màxima prioritat de l'empresa en aquests moments és garantir la seguretat dels usuaris dels cementiris. "Estem posant tots els recursos en assegurar que el dia de Tots Sants pugui transcórrer amb seguretat perquè pensem que les famílies, en uns moments tan durs com els que estem passant, han de poder recordar als seus éssers estimats", ha apuntat Conesa.Remsa refuerza las medidas de prevención de la Covid-19 frente a la festividad de Todos los Santos

Los cementerios que gestiona la empresa garantizarán las medidas de higiene y seguridad establecidas por el Procicat

Remsa ha reforzado las medidas de prevención de contagios de la Covid-19 a los cementerios que gestiona ante la afluencia de personas que se prevé con motivo de la festividad de Todos los Santos. La empresa también ha implantado medidas extraordinarias siguiendo las recomendaciones de la Generalidad de Cataluña, de tal manera que los cementerios sean espacios seguros donde las familias puedan tributar un homenaje a sus seres queridos con la máxima normalidad que permite la situación de pandemia.

Las medidas generales que se aplican a todos los cementerios son la obligatoriedad de llevar mascarilla y de mantener un distanciamiento interpersonal de 2,5 metros entre no convivientes. Además, los cementerios gestionados por Remsa contarán con dispensadores de geles hidroalcohólicos a las entradas y las salidas, paneles informativos recordando las medidas de higiene y seguridad establecidas por el Procicat y carriles de circulación señalizados para evitar el cruce de personas. El personal de Remsa dará un servicio extraordinario con motivo de Todos los Santos. Así, se ha intensificado el servicio de limpieza, con más turnos de desinfección de las instalaciones y la incorporación de más trabajadores. También se ha reforzado el servicio de jardinería.

El gerente de Remsa Memorial, Manel Conesa, aseguró que la máxima prioridad de la empresa en estos momentos es garantizar la seguridad de los usuarios de los cementerios. "Estamos poniendo todos los recursos en asegurar que el día de Todos los Santos pueda transcurrir con seguridad porque pensamos que las familias, en unos momentos tan duros como los que estamos pasando, deben poder recordar a sus seres queridos", apuntó Conesa.Remsa posa en funcionament el nou Tanatori - Crematori de Benicarló - Baix Maestrat ®

A aquest nou equipament funerari que ja està en ple funcionament caldrà afegir-ne, dins d'un temps, un altre al centre de la mateixa població

L'empresa de serveis funeraris Remsa ja ha posat en marxa, des del passat mes de novembre, el nou Tanatori - Crematori de Benicarló - Baix Maestrat ®. Aquestes noves instal.lacions ubicades al polígon industrial Collet compten amb una sala de vetlla, forn crematori, sala de tanatopràxia, una zona d'atenció personalitzada i un hall diàfan que connecta amb tots aquests espais.

Aquest nou Tanatori - Crematori de Benicarló ®, la construcció s'ha executat en tres mesos, està dotat d'un equipament tècnic d'última generació per oferir respostes adequades a la demanda social de la zona i alhora complir amb els controls més estrictes d'impacte mediambiental. A més, l'empresa Remsa ha volgut fer un pas més enllà en la ferma aposta que té en millorar la qualitat del seu servei aplicant un procés d'introducció totalment automatitzat, el qual ha estat realitzat i supervisat pels serveis d'enginyeria de la mateixa.

A aquest nou equipament funerari que ja està en ple funcionament caldrà afegir-, dins d'un temps, un altre al centre de la mateixa població, ja que s'han iniciat les obres de la nova Tanatori de Benicarló® amb l'objectiu que obri les seves portes a finals d'aquest mateix any. Aquest tanatori, que se situarà al carrer Lauradors 28, comptarà amb 2.500 m2 de superfície útil i serà la tercera instal.lació que Remsa oferirà als usuaris en la població de Benicarló.REMSA MEMORIAL, S.A.

Ctra. T-344 Km 1,8 | 43870 Amposta (Tarragona)

Tel. 902 160 438 | correu electrònic

política de privacitat

política de cookies


servei 24 hores - 902 160 438