Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Inici | Notícies | Notícies 2014

Octubre 2014

FINALITZACIÓ DE L'OFICINA D'ATENCIÓ DEL CEMENTIRI D'AMPOSTA

Amb diversos dies d'antelació sobre les dates previstes ha entrat en servei l'oficina d'atenció del cementiri d'Amposta, el seu principal objectiu és millorar l'atenció aquelles persones que vulguin fer consultes sobre la instal·lació, ja disposarà de la base de dades de cementiri, el procés d'informatització aquesta finalitzant.

RECTA FINAL DE L'OPERACIÓ ESPECIAL DE "TOTS SANTS"

Remsa ha realitzat múltiples millores en tots els cementiris que gestiona, tant en la incorporació de útliles, vehicles professionals i millora de les instal·lacions, a més de les tasques habituals de manteniment i posada a punt per a l'1 de novembre. L'operatiu especial es mantindrà durant tot el cap de setmana.

AMPLIACIÓ DEL TANATORI DE VINARÒS

S'han iniciat les obres d'ampliació del tanatori de Vinaròs, duplicant el seu espai que superarà els 500 m2. Tot l'espai d'aquesta ampliació serà pràcticament per a l'ús públic dels usuarisn creant diferents vestíbuls.
La reforma que presenta una dificultat que es realitza paral·lelament al funcionament del tanatori, suposarà una important millora de la confortabilitat dels usuaris, amb la renovació total del mobiliari i instal·lacions i tindrà un aspecte molt contemporani i estaran finalitzades abans de l'1 de desembre.

Setembre 2014

INAUGURACIÓ OFICINA CEMENTIRI D'AMPOSTA

Les obres avancen avançades sobre les dates previstes i es fixa en la primera quinzena d'octubre el període per a l'entrada en servei d'aquesta instal·lació.

Abril 2014

RENOVACIÓ I ACTUALITZACIÓ DEL TANATORI D'ALCANAR

Finalitza la renovació del tanatori d'Alcanar dotant-lo de nou mobiliari i realitzant obres de millora que han contribuït a millorar el servei als usuaris.

Enero 2014

ADJUDICACIÓN DE LA GESTIÓN DEL CEMENTERIO DE AMPOSTA

Remsa se adjudica la gestión del cementerio de Amposta para los próximos años. El plan de mejora de la instalación tiene un paquete de medidas muy amplio entre los que destacan la implantación de una oficina administrativa en el recinto, la informatización de todos los datos de la instalación, así como la mejora de los medios para la realización de sepulturas y el mobiliario urbano.REMSA MEMORIAL, S.A.

Ctra. T-344 Km 1,8 | 43870 Amposta (Tarragona)

Tel. 902 160 438 | correu electrònic

política de privacitat

política de cookies


servei 24 hores - 902 160 438